reik padaryt vien dideli plakata su uzrasu pv: "Konservatoriai valdzioje tik kauno pilieciu noru, kauno pilieciu noras: sporto rumai dar siandien!!!" ar panasiai nors siaip per ilgas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė kukaracha Rodyti pranešimąreik padaryt vien dideli plakata su uzrasu pv: "Konservatoriai valdzioje tik kauno pilieciu noru, kauno pilieciu noras: sporto rumai dar siandien!!!" ar panasiai nors siaip per ilgas
Comment
-
Šiandien dar per Pūko TV parodė moteriškos burbėjimą prieš areną. Maždaug, tautodailės pardavėja sako:
Nu nežinau, nebetikėsiu valdžia, jei jie čia pastatys tą areną)
nu vnž. Megos ir Senukų bajariai.
Vien dėl tokių dalykų verta valdžiai parodyti, kad yra žmonių, kurie už tai. Bet man laikas tikrai nepatinka - ypač dėl to, kad mano dalyvavymas tiesiogiai priklausys nuo darbdavio geranoriškumo.
P.S. o darbdavys prieš areną)
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąŠiandien dar per Pūko TV parodė moteriškos burbėjimą prieš areną. Maždaug, tautodailės pardavėja sako:
Nu nežinau, nebetikėsiu valdžia, jei jie čia pastatys tą areną)
nu vnž. Megos ir Senukų bajariai.
Vien dėl tokių dalykų verta valdžiai parodyti, kad yra žmonių, kurie už tai. Bet man laikas tikrai nepatinka - ypač dėl to, kad mano dalyvavymas tiesiogiai priklausys nuo darbdavio geranoriškumo.
P.S. o darbdavys prieš areną)
Comment
-
joker:
tikiuosi ji dirba sekmadieni
Jei nedirba, tai kuria kita diena tikrai uztaikysiu. Eisim visi po viena atskirai - zinos, ka pries kameras sneketi
Marux:
aha, seimynines problemos. o poto vakare grizes isijungia direktorius TV, ir mato, kad Karolis isijautes mitinguoja
Pakalbesiu su juo. Gal visgi zmogus bus.
Comment
-
Aš būsių tam mūsų mitinge (jei taip galima išsireikšti) tik reikia priminimą didžiulį užsidėti Beje mano darbas toks, kad aš tai galiu visada suderinti... Užuojauta somiui
O tos Pūko TV susitarkime nežiūrėti. Juk matosi, kad bukai nori kažką pasiekti, be jokių argumentų ir pan.... O mes tik nervuojamės bereikalingai.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą100% aišku, kad čia bus tiltas - darbai vyksta ties mickevičiaus gatve - ties ten, kur bus tiltas o mitingas būtinas, ne kartą tai kartojau! prisidėsiu būtinai ir aš! o tas plakatas, kur kukaracha pasiūlė, būtų labai naudingas
ir arena bus nebijokit, pasispardys cia visokie kupcinskai del vaizdo ir viskas
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąmanau, reikės sudalyvaut mitinge prieš išvyką su Žalgirio fanais į Rygą; aišku ankstoka, nes aš žmogus pratęs ilgiau pamiegot, o žinant, kad Rygoj per daug ilsėtis neteks, tai po to daug nepakelsiu
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKupčinskas šiandien KD teigia, kad sprendimas dėl arenos turės būti priimtas iki liepos mėnesio.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąviskas aišku - mitingas būtinas, nes koncervai žiūriu nesiruošia nieko daryt greičiau. bus kaip įpratę, o mums vėžlio greičiu jau seniai per lėtai, nebėra tam laiko!
Tik man dar įdomu, ar seimas ar vyriausybė turėtų spręsti dėl paramos Kauno arenai?Paskutinis taisė somis; 2007.04.13, 13:06.
Comment
Comment